Ricohille GWG 2015 preflight -sertifikaatti

19.6.2017 08:00Uutiset » Ohjelmistot

Ricoh on saanut Ghent Workgroupin (GWG) PDF preflight -sertifikaatin osoituksena siitä, että sen ohjelmisto noudattaa testattua standardia ja takaa luotettavan PDF-prosessin edellyttämän korkeimman tason preflight-ominaisuuden.

GWG edustaa paino- ja kustannusalan yhteisöä, jonka jäseniä ovat alan teollisuus, palvelujen tarjoajat, järjestöt ja kouluttajat. GWG 2015 preflight -sertifikaatti on tae GWG:n kehittämän painovalmistelun laadunhallintamääritelmän noudattamisesta. ISO PDF/X-4 -standardiin perustuvaan määritelmään sisältyy 14 eri markkinasegmenteille ja tulostusmenetelmille tarkoitettua versiota.

Tulostuspalveluiden tarjoajat voivat määrittää PDF preflightin automaattiseksi osaksi työnkulkua Enfocus PitStop Library -kirjaston kautta Ricohin TotalFlow Production Manager- ja TotalFlow BatchBuilder -toiminnoilla. Näin siitä muodostuu olennainen osa näitä ratkaisuja, jotka tasapainottavat töiden määrää, hallintaa ja seurantaa ja jopa ryhmittelevät tilaukset käyttäjän määritysten mukaan.  Toiminnoilla voidaan varmistaa, että tiedostot noudattavat uusimpia GWG preflight -standardeja, jotka auttavat ylläpitämään sisällön tarkkuutta, laatua ja yhtenäisyyttä.

– Sertifikaatti osoittaa, että tarjoamme helppokäyttöisiä ja automatisoituja ratkaisuja. Tulostusyritykset pystyvät tuottamaan laadukkaita materiaaleja suunnittelijan alkuperäistä ideaa kunnioittaen, Ricoh Europen innovaatio- ja ratkaisujohtaja Erwin Busselot sanoo.

GWG-komitean puheenjohtajiin kuuluva ja Enfocusin PitStop-tuoteperheen vanhempi tuotepäällikkö Andrew Bailes-Collins sanoo, että GWG-standardin noudattaminen on ehdoton etu Ricohin asiakkaille. Sen ansiosta järjestelmän asetuksia ei tarvitse arvailla ja säätää manuaalisesti.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: