Ricoh yhdistää digin ja offsetin työnkulun

3.8.2016 08:15Uutiset » Ohjelmistot
Uusi ohjelmisto toimii mm. Ricohin C7100-sarjan tulostimissa.
Uusi ohjelmisto toimii mm. Ricohin Pro C7100-sarjan tulostimissa.

Ricoh yhdistää digin ja offsetpainamisen työnkulun uudella TotalFlow Print Server -ohjelmistollaan. Ratkaisu sopii Ricohin väritulostukseen tarkoitetuille arkkituotantotulostimille.

TotalFlow Print Server R-61/R-61A on suunniteltu yhteensopivaksi yleisimpien offsetpainon prepress-työnkulkujen kanssa. Se toimii Ricohin malleissa Pro C9100 ja Pro C7100.

Yhteensopivia prepress-työnkulkuratkaisuja ovat muun muassa Heidelbergin Prinect, Kodakin Prinergy, Screenin Equios sekä Agfan Apogee. Ratkaisu on Ricohin mukaan kehitetty yhteistyössä näiden yritysten kanssa. Ratkaisussa käytetään alan standardiksi muodostuneita JDF1- ja JMF-tiedostoja, joita käytetään tulostimen tai painokoneen projektikohtaisten työohjeiden määrityksessä, niihin liittyvässä raportoinnissa sekä laitteiden välisessä tiedonsiirrossa. Palvelimeen voidaan liittää myös Heidelbergin, Kodakin tai Screenin renderointiohjelma.

Ricoh laajentaa jatkossa yhteistyötään Heidelbergin, Kodakin, Screenin ja Agfa Graphicsin kanssa. Uutta yhteistyötä tehdään markkinoinnin, tuotekehityksen, tuotannon, myynnin ja asiakastuen alueilla. Tavoitteena on tuottaa uusia, lisäarvoa tuottavia ratkaisuja printtimarkkinoiden toimijoille. Prepress-työnkulkuratkaisun julkaisupäivämäärä ja saatavuus vaihtelevat maittain ja alueittain.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: