Ricoh ostaa ohjelmistotalo ColorGATEn

12.11.2018 16:14Uutiset » Ohjelmistot
ColorGATEn tuotevalikoimaa. Kuva: ColorGATE.

Ricoh on sopinut ColorGATE Digital Output Solutions -yrityksen ostosta. Kaupalla tähdätään Ricohin kasvavan teollisen painamisen liiketoiminnan vahvistamiseen.

ColorGATE on painoalan ohjelmistotoimittaja, joka on erikoistunut värinhallintaan. Yritys on perustettu vuonna 1997 Saksassa ja se on kehittänyt tiedotteen mukaan ainutlaatuista värinhallintatekniikkaa useille eri materiaaleille painamiseen. Tekniikkaa käytetään mm. pakkausten, sisustustulosteiden, tekstiilien ja opasteiden tuotannossa.

Yritys tunnetaan tehokkaiden värinhallinta- ja työnkulkuohjelmistojen toimittajana digitaalisen painamisen standardointiin ja automatisoimiseen.

Kaupan odotetaan toteutuvan marraskuun 2018 loppuun mennessä. Ricohin mukaan ColorGate-investointi on osa strategiaa teollisen painamisen tuotevalikoiman kasvattamiseksi.  Tähän kuuluvat myös äskettäin Eurooppaan perustetut Global IP Technology Center ja Global IP Marketing Center -yksiköt.  Eurooppa on teollisen painamisen kehittämisen kehto.

ColorGATEn perustajiin kuuluva Thomas Kirschner tulee jatkamaan yrityksen toimitusjohtajana. Hänen mukaansa yritys tulee myös jatkamaan nykyisen asiakaskunnan, OEM-kumppanien ja jälleenmyyjien palvelemista.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: