Pakkausvedosten hyväksyntään nopea prosessi

21.4.2020 08:14Uutiset » Pakkaukset
Esko Share & Approve -ohjelmalla voidaan valmistajan mukaan hoitaa pakkaushyväksynnät jopa kolme kertaa nopeammin kuin aiemmin. Kuva: Esko.

Pakkausten hyväksynnät ovat usein hämmentäviä ja aiheuttavat säännöllisesti tuotantoviiveitä, kertoo pakkausohjelmistoja tarjoava KTA. Hyväksyjän on vaikea kuvitella 2D-malli ikään kuin se olisi 3D-muotoinen tai nähdä läpinäkyvät elementit työssä. Ohjelmistotalo Esko on lanseerannut pakkausvedoksien hyväksyntäratkaisun poistamaan tätä ongelmaa.

Esko Share & Approve -ohjelmalla voidaan valmistajan mukaan hoitaa pakkaushyväksynnät jopa kolme kertaa nopeammin kuin aiemmin. Pilvipohjaisella työkalulla voi lähettää ja jakaa realistiset vedokset asiakkaille. Niihin sisältyvät erikoisefektit ja läpinäkyvyydet. Ohjelmalla voi kommentoida, merkitä ja hyväksyä pakkauksia ja etikettejä hyperrealistisessa 3D-muodossa.

Ohjelmassa on huippuluokan esikatselu, kommentointi ja hyväksyntöjen hallinta. Keskitetty näkymä kertoo missä vaiheessa hyväksyntäkierrokset etenevät. Ohjelma näyttää pakkauksen 3D-visualisointina erikoisefekteineen. Myös etikettien läpinäkyvyydet ja materiaalit (esim. metalli, kalvot) näkyvät.

Ilmaisia lisenssejä ja koulutusta
KTA kertoo sivuillaan myös ohjelmistotoimittajien avusta asiakkaille nykytilanteessa. Eskon ylläpitosopimusten piiriin kuuluvat asiakkaat voivat hyötyä työpöytäsovellusten väliaikaisista lisälisensseistä, jotta heidän työntekijänsä voivat työskennellä kotoa käsin. Nämä väliaikaiset lisenssit uusitaan kuukausittain niin kauan kuin yritystoimintaan vaikuttaa COVID-19 tilanne.

Ohjelmistotalo Caldera tarjoaa puolestaan ilmaista koulutusta v 13 ja v 13.1 -uutuuksista webinaarien muodossa.

Share: