Oululainen Flowman etenee Kiinan markkinoilla

2.11.2009 01:00Uutiset » Ohjelmistot

Frankfurtin kirjamessuilla esitelty Flowman Virtual Prepress -järjestelmä ja sen uudet ominaisuudet herättivät merkittävää kiinnostusta. Oulusta ponnistava Flowman pääsi tekemään kauppaa muun muassa Lonely Planetin matkaoppaita painavan kiinalaisen perheyhtiön Hang Tai Printing Company Ltd:n kanssa.

Kuluvan vuoden loppuun mennessä Kiinaan toimitettavaan Flowman Virtual Prepress
-järjestelmään integroidaan myös sveitsiläisen GMG:n
värinhallintajärjestelmä.

– Tämä ratkaisu virtaviivaistaa ja yhdenmukaistaa palveluamme kansainvälisille asiakkaillemme. 24×7 online palvelu myös eliminoi aikaeron ja vuorojärjestelyjemme merkityksen asiakaspalvelussa, sanoo Hang Tai Printing Company Ltd:n toimitusjohtaja Eric Lau.

– Kokonaisuuteen integroitu automatisoitu prepess-tuotanto myös auttaa meitä lyhentämään merkittävästi toimitusaikaamme, joka on merkittävä kilpailutekijä markkinoilla.

HangTaille toimitettava järjestelmä pitää sisällään sähköisen asioinnin kokonaisuuden, muun muassa painotyötilausten vastaanotto ja prosessointi, aineiston vastaanotto ja automatisoitu tarkistus sekä etävedostus. Modernit prepress-ominaisuudet, kuten värimäärän optimointi, hallittu RGB-työnkulku ja väriruuvien esiasetusten laskenta ovat myös osana kokonaisuutta. Järjestelmä sisältää myös työkalut tilauksen elinkaaren hallintaan, kuten tilauksen statuksen reaaliaikaiseen seurantaan ja monipuoliset raportointimahdollisuudet.

– Hang Tai on moderni, nopeasti kehittyvä perhe-yhtiö. Yhtiön dynaaminen johtamistyyli, nopea päätöksentekoprosessi yhdistettynä selkeään visio tulevaisuudesta ja sitoutuminen kasvutavoitteisiin teki minuun vaikutuksen, sanoo Flowmanin toimitusjohtaja Petri Karjalainen.

Vuonna 1988 perustettu Hang Tai Printing Company aloitti kirja- tuotannolla Hong Kongissa. Nykyisin HangTailla on modernit yli 6.000 m2 tehdastilat Dong Guang Cityssä Kiinassa. Yli tuhat motivoitunutta työntekijää ja on sitoutunut toimittamaan erittäin kustannustehokkaasti kaikki kansainväliset laatustandardit täyttäviä painotuotteita.

Flowman Oy on Oululainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut automatisoimaan ja virtaviivaistamaan printtimedian liiketoimintaprosesseja mm. sivu- ja ilmoitusaineistotrafiikin osalta. Flowmanin asiakkaina on painoja ja kustantajia, joukossa mm. Pohjoismaiden suurin sanomalehtitalo Sanoma Osakeyhtiö.

Lisätietoja: http://www.flowman.fi/

Share: