NextPrint automatisoi verkkokaupan avulla

6.10.2016 08:00Uutiset » Ohjelmistot
Kuva: Aleyant.
Kuva: Aleyant.

Helsinkiläinen painotalo NextPrint on pystynyt automatisoimaan noin puolet pienemmistä töistään verkkokaupan ja työnkulkuohjelmiston avulla. Myös isompien töiden läpimenoaika on lyhentynyt huomattavasti.

NextPrint otti käyttöön amerikkalaisen Aleyant Pressero -ohjelmiston noin vuosi sitten, kertoo yrityksen it-päällikkö Jari Ihanainen. Ohjelmiston avulla on tehty asiakkaille 15 web-to-print -sovellusta ja määrä kasvaa. Pressero on pilvessä toimiva verkkokaupparatkaisu.

– Asiakkaamme rakastavat Presseroa! Sitä on helppo käyttää. Olemme saaneet sovelluksen avulla uusia asiakkaita, ja uskomme että asiakkaat myös pysyvät paremmin meillä sovelluksen ansiosta, Ihanainen sanoo.

Ihanaisen mukaan täysi hyöty verkkokaupasta saatiin integroimalla se yrityksen Fufijilm XMF -työnkulkujärjestelmään. Aleyant tarjosi tähän AWI-integraattorin, jonka avulla integrointi sujui mutkattomasti. Työnkulkujärjestelmä ohjaa sekä offset-painamista että digitaalista painamista.

NextPrint on myös uudistanut viimeistelyosastoaan ostamalla Emppis Oy:n liiketoiminnan laitteistoineen. Nyt yritys pystyy toteuttamaan entistäkin monimutkaisempia viimeistelytöitä osoiteajoineen ja liimauksineen.

Share: