Neo – uutta Anygraafilta

4.9.2009 12:57Uutiset » Ohjelmistot

Neo on Anygraafin uusi mediasisällön suunnittelu- ja hallintajärjestelmä. Anygraafin mukaan kyseessä on varsinainen lennonjohtonäkymä toimitukselliseen työhön ja työskentelyyn, sekä suunnitteluun että toteutukseen. Ohjelmisto julkaistaan lokakuussa Ifra-messuilla, Wienissä.

Neossa on huomioitu nykyisen työelämän vaatimukset: Neosta löytyy muun muassa kehittyneet kommunikointimahdollisuudet, materiaalin tehokkaat ohjaamiskeinot eri julkaisukanaviin, pikaviestintämahdollisuudet, työkalut sekä sisäiseen että ulkoiseen tiedonhakuun, luokittelumahdollisuudet sekä paikkatiedot.

Neo-ohjelmistokokonaisuus julkaistaan Ifra-messuilla Wienissä lokakuussa. Anygraafin nykyasiakaskunnalle ja alan lehdistölle Neon periaatteita, ideologiaa ja tavoitteita esiteltiin seminaarissa jo elokuun lopulla.

Pilottiasiakkaalle syyskuussa

Neo Books on Neo-tuoteperheen ensimmäinen valmis ohjelmisto; se on tarkoitettu kirjankustantajien projektihallintaan. Neo Books asennetaan pilottiasiakkaalle syyskuussa 2009.

Neo ja kaikki uudet moduulit toimivat jo olemassaolevien, esimerkiksi Doris-moduulien kanssa. Moduulivaihdot hoidetaan järkevissä kokonaisuuksissa, pääsääntöisesti moduuli kerrallaan. Paljon Neon uutuuksista on toteutettu Anygraafin Doris-toimitusjärjestelmästä vuosien
varrella saadun palautteen perusteella.

Lue lisää: www.anygraaf.fi

Share: