Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

MultiPress-ohjelmisto laskee painotöiden hiilijalanjäljen

9.9.2022 08:00Uutiset » Ohjelmistot
MultiPress Polaris -ohjelmistolla voidaan laskea suoraan painotöiden hiilijalanjälki. Kuva: Dataline

Ohjelmistotalo Dataline lanseeraa uuden MultiPress Polaris -version suositusta MIS/ERP-ohjelmistostaan. Ohjelmiston avulla voi mm. laskea jokaisen tarjouksen ja painotyön hiilijalanjäljen. Myös kuljetuskustannusten laskentaan on uusia työkaluja, ja tuotannossa voidaan parantaa seurantaa tarkemman rekisteröinnin avulla.

Uusi versio on MultiPress 5.4. Datalinen mukaan ohjelmisto on painotalojen suosituin MIS/ERP Euroopassa. Sitä käyttää yli 1 000 yritystä ja 10 000 käyttäjää päivittäin. Ohjelmisto on voittanut kolmena vuotena EDP-palkinnon parhaana painotalon MIS-järjestelmänä.

Ohjelmistoon on lisätty useita suurkuvatuottajille tärkeitä ominaisuuksia, joilla tuotannon työnkulkua voidaan hallita. Ohjelmasta on myös sertifioitu yhteys Calderan ja Zündin prepress-ohjelmistoon.

Suomessa PunaMustaan kuuluva painotalo Coloro otti MultiPress-ohjelmiston käyttöön marraskuussa 2019. MultiPress on käytössä myös PunaMustan muussa painotuotannossa. Se on korvannut viisi erilaista MIS-järjestelmää, joita yritykseen tuli yrityskauppojen myötä.

Array
Share: