Markkinoille uusi WinZip 12.0

15.9.2008 09:50Uutiset » Ohjelmistot

WinZip Computing, joka on Corelin omistama yhtiö, on julkistanut WinZip® 12.0:n, maailman johtavan pakkausohjelmiston uusimman version. WinZip 12.0:n uusiin ominaisuuksiin kuuluvat mm. JPEG Zip -pakkaus ensimmäisenä markkinoilla, täydellinen ratkaisu valokuvien hallintaan ja jakamiseen sekä parannetut suorituskyky, yhteensopivuus ja turvallisuusvaihtoehdot.

– WinZip on edelleen käyttäjäystävällisin pakkaustyökalu, ja version 12.0 uusilla ominaisuuksilla voi tehdä paljon muutakin kuin pakata tiedostoja, sanoo Shawn Cole, WinZip Computingin tuotehallinnan johtaja.

– WinZip 12.0 sisältää täydellisen valokuvien hallintaratkaisun, jonka avulla JPEG-tiedostoja voi ladata, kääntää, pakata ja lähettää – kaikki tämä WinZipin avulla.

Ohjelma on saatavana englannin kielellä. WinZip 12.0 Standard maksaa 29,95 euroa ja WinZip 12.0 Pro maksaa 49,95 euroa. Suuriin tilauksiin on saatavilla edullisia lisenssialennuksia. Nykyiset käyttäjät voivat päivittää WinZip 12.0 -versioon puolella hinnalla uuden lisenssin hinnasta. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

WinZip on sertifioitu Windows® XP- ja Windows Vista® -käyttöjärjestelmiä varten. Lisätiedot ohjelmasta, latauslinkit ja tilaustiedot löytyvät WinZipin kotisivulta osoitteesta http://www.winzip.com.

Share: