Lisättyä todellisuutta helposti printtiin

27.11.2018 08:00Uutiset » Ohjelmistot
Pilvipalvelu genARate helpottaa AR-sovellusten tekoa printille. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minolta on kehittänyt genARate-verkkopalvelun, jonka avulla printtiin voidaan lisätä AR-sisältöjä. Niiden toteuttaminen ei vaadi ohjelmointitaitoja tai aiempaa kokemusta.

Konica Minolta kertoo uuden palvelun tekevän digitaalisen interaktiivisen sisällön lisäämisestä printtiin helppoa.  Palvelun käyttö ei vaadi erikoisosaamista ja soveltuu esimerkiksi mainostoimistoille, painotaloille ja markkinointiosastoille.

Palvelu toimii verkossa selaimella, ja sen käyttöliittymä on havainnollinen. Palveluun sisältyy myös analytiikkaa, jonka avulla voidaan mitata sisällön käyttöä. Painotuotteeseen kytkettävä sisältö voi olla videoita, animaatioita tai 3D-malleja. Käyttäjä voi selata sisältöä mobiililaitteella applikaation avulla, joka tunnistaa automaattisesti kuvat.

– Informaation kyllästämässä maailmassa huomiosta kilpaillaan enemmän kuin koskaan. Printin merkitys markkinoinnin kokonaisuudessa ei ole kuitenkaan vähentynyt. Uuden palvelun avulla printtiä voidaan rikastaa digitaalisella sisällöllä joustavasti, ja digisisältö voidaan kytkeä printtiin saumattomasti, sanoo Christian Kiesewetter, Head of Project Delivery and Operation, Konica Minolta Business Innovation Centre Europe.

 

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: