Kiuruvedelle Flowmanin Virtual prepress

25.3.2008 14:12Uutiset » Ohjelmistot

Kiuruveden Kisapaino Oy ottaa käyttöön Flowman Virtual Prepress -palvelun lehtipainoyksikössään.

– Koko julkaisemisen valmistusketju on nykyisin digitaalinen. Tiukkojen aikataulujen vuoksi on kasvanut tarve siirtyä yhä reaaliaikaisempiin vasteaikoihin asiakkaiden suuntaan. Nämä tekijät ovat nostaneet painojen tarvetta panostaa tietotekniseen osaamiseen, toimitusjohtaja Timo Järvisalo kertoo ja jatkaa:
– Flowmanin palvelukonsepti sopi tarpeisiimme erinomaisesti. Saamme yhdellä sopimuksella käyttöömme sekä tekniikan että osaamisen ja voimme itse keskittyä siihen mitä parhaiten osaamme: värin siirtämiseen painopaperille.

– Kiuruveden Sanomalehti on tehnyt merkittäviä painoteknisiä investointeja viime aikoina, sanoo Flowmanin toimitusjohtaja Petri Karjalainen (kuvassa).

– Tällä päätöksellä he tuovat nyt myös asiakasrajapintaan viimeistä teknologiaa ja osaamista, joiden avulla pääsevät täysimääräisesti hyödyntämään jo tehtyjä investointeja, hän jatkaa.

Ratkaisu toimitetaan Flowmanin ns. SaaS-palveluna, jossa asiakkaan tiloihin ei asenneta mitään laitteistoja tai ohjelmistoja, vaan ne ovat käytettävissä internet-yhteyden ”yli”. Palvelu sisältää myös 24×7 asiakastukipalvelut, sekä tarvittaessa prepress-palvelut, kuten sivuntaittoa tai kuvankäsittelyä. SaaS-palvelukonseptin avulla Flowmanin asiakkaat hyötyvät jaetuista infrastruktuurikustannuksista, niin ohjelmistojen ja laitteistojen kuin myös asiantuntijoiden ja muiden henkilöresurssien osalta.

Lisätietoja: www.flowman.fi

Share: