Kalevalle Anygraafin sisällönhallintajärjestelmä

22.9.2016 08:00Uutiset » Ohjelmistot
Sanomalehti Kalevan toimitus Oulussa.
Sanomalehti Kalevan toimitus Oulussa.

Kaleva on sopinut nykyisin käyttämänsä sisällöntuotantojärjestelmän päivittämisestä seuraavan sukupolven järjestelmään. Kaleva tulee ottamaan Anygraafin Neo-sisällönhallintajärjestelmän käyttöön alkuvuonna 2017.

–   Valitsimme Neon eritoten sen joustavuuden ja muokattavuuden vuoksi. Pitkän ja toimivan yhteistyömme jatko oli luontevaa myös siksi, että Kalevan ilmoitus- ja jakelujärjestelmät ovat myös Anygraafin, sanoo Kalevan päätoimittaja Kyösti Karvonen.

Neo on tiedotteen mukaan Suomen käytetyin sisällönhallintajärjestelmä. Suomessa tehdään Neon avulla yli sataa lehteä. Lisäksi Anygraafin asiakaskunnassa on muita yrityksiä, muun muassa valtion yksiköitä ja kirjankustantajia.

–    Kaleva on Anygraafin pitkäaikainen kumppani. Tämä on ilmoitus- ja jakajajärjestelmien rinnalla kolmas projekti reiluun kahteen vuoteen. On hyvä, että aiempien järjestelmien tietoja pystytään hyödyntämään suoraan myös uudessa asennuksessa, ja siten säästämään Kalevan henkilöstön resursseja projektin yhteydessä, toteaa Anygraafin toimitusjohtaja Hannu Inberg.

Share: