ICC-profiileja helpommin suurkuvatulosteille

20.11.2015 09:02Uutiset » Ohjelmistot

Antalis on luonut suurkuvatulostuksen asiakkaille uuden palvelun, jolla asiakkaat varmistavat ensiluokkaisen lopputuloksen suurkuvatulosteilleen. Uusi ICC Profile Centre on Antaliksen nettisivuille linkitetty palvelu, josta löytyy jo yli 1 000 ICC-profiilia.

Palvelua täydennetään jatkuvasti ja pian sinne saadaan ICC-profiilit myös tapeteille ja helposti asennettaville Coala-tuotteille.

ICC-profiilien haku on Antaliksen mukaan helppoa, sillä pudotusvalikoista valitaan vain tulostin, väri, käytettävä materiaali ja RIP-tulostusohjelma. Näiden tietojen perusteella syntyy zip-tiedosto, jonka sisältö siirretään omaan RIP-tulostusohjelmaan.

– Uusi ICC Profile Centre on näppärä palvelu, jota käyttämällä asiakkaamme varmistavat tehokkaan ja laadukkaan työskentelyn oman asiakkaansa hyväksi. ICC-profiilin käyttö varmistaa, että jokainen tulostus on kalibroitu juuri oikealle tasolle tuottamaan mahdollisimman korkealaatuista tulostusjälkeä – laitteesta ja materiaalista riippumatta, toteaa Antaliksen LFP-liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen.

Share: