HP:n SmartStreamista designer-versio

10.11.2017 09:25Uutiset » Ohjelmistot
Berkshire Labels teki uudella ohjelmistolla sleevereitä Smirnoff-pulloihin.

HP on lanseerannut suunnittelijoille tarkoitetun kevyemmän version SmartStream-suunnitteluohjelmasta. Sen avulla suunnittelijat voivat entistä helpommin toteuttaa painotuotteiden personointia esimerkiksi pakkauksissa.

Uusi SmartStream D4D (Designer for Designers) perustuu suosittuun SmartStream-ohjelmistoon, jonka avulla voidaan toteuttaa lukemattomia design-versioita yhteen pohjaan perustuen. Suunnittelija voi kiinnittää brändin keskeisiä elementtejä, jotka näkyvät kaikissa versioissa.

Suunnittelijat ovat testanneet ohjelmistoa kolmen kuukauden ajan, ja nyt se on lanseerattu kaupallisesti. Lontoossa pidetyssä lanseeraustilaisuudessa esiteltiin useita ohjelmiston avulla tehtyjä töitä, jotka on painettu HP:n Indigo- ja Scitex-digipainokoneilla.

– Pyrimme osoittamaan uudella ohjelmistolla, mitä mahdollisuuksia digipainaminen tarjoaa brändin omistajalle. Digipainatus pystyy tekemään painotöistä ja pakkauksista entistä ketterämpiä ja rajattomampia, mutta aikaisemmin on ollut aukko konseptin ja luovuuden välillä, sanoo Nancy Janes, HP global head of brand innovation.

 

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: