HP:ltä pilvipohjainen painotuotantojärjestelmä

3.3.2016 08:24Uutiset » Ohjelmistot
PageWide-järjestelmän käyttäjät kokeilevat PrintOs-sovelluksia. Kuva HP.
PageWide-järjestelmän käyttäjät kokeilevat PrintOs-sovelluksia. Kuva HP.

HP esittelee Drupassa uuden pilvipohjaisen PrintOS-sovelluksen, joka on suunnattu painotaloille ja heidän asiakkailleen. Se on avoimen rajapinnan käyttäjille ilmainen järjestelmä, johon voidaan kytkeä myös muun merkkisiä kuin HP:n laitteita.

HP:llä on tavoitteena muuttaa ja yksinkertaistaa järjestelmän avulla sitä, miten painot tekevät työtään. Järjestelmä on tiedotteen mukaan ideaali käyttöjärjestelmä HP Indigo, PageWide Web Press, Scitex ja Latex- laitteiden käyttämiseen. Indigon ja PageWiden käyttäjät saavat järjestelmän käyttöönsä toukokuun lopussa.

HP:n mukaan PrintOs-järjestelmä tarjoaa verkossa ja mobiilisti toimiva sovelluksia, jotka helpottavat ja automatisoivat painotuotteiden tuotantoa. Asiakkaat voivat tehdä painotuotteita helpommin ja nopeammin, nähdä tilausten tilanteen ja kehittää tuotannon tehokkuutta.

HP Graphics Solution Business -yksiköllä on Drupassa messujen suurin osasto, ja yhtiön digitaaliset tuotantojärjestelmät ovat laajasti esillä. Laiteuutuuksista ei ole vielä tiedotettu, mutta niitä on luvassa.

Share: