HP viimeistelee Opsware-yritysoston

31.12.2007 14:24Uutiset » Ohjelmistot

HP on ilmoittanut, että Opsware Inc. -yhtiön osto on saatu päätökseen. Opsware, HP:n uusi tytäryhtiö, on markkinajohtaja konesalien automaatiossa, joka on yksi nopeimmin kasvavista markkinasegmenteistä IT-alalla.

Sopimus yhdistää Opswaren automaatiotuotteet HP Software -yksikön liiketoiminnan ja IT-palveluiden hallinnan osaamiseen. Yritysosto vahvistaa HP:n Business Technology Optimization (BTO) -valikoimaa, joka keskittyy yritysten tietohallinnon ohjelmistoihin.

BTO on ohjelmisto- ja palvelukategoria, jonka avulla tietohallintojohtajat optimoivat IT-investointeja ja niiden vaikutuksia liiketoiminnalle.

– Opswaren oston myötä HP voi luoda entistä enemmän arvoa yritysten tietohallinnolle, joka luo seuraavan sukupolven data centereitä”, sanoo Thomas E. Hogan (kuvassa), HP:n Software-yksikön johtaja.

– Alentamalla operatiivisia kustannuksia ja tehostamalla toimintaa IT:n automaation avulla tietohallintojohtajat voivat keskittyä strategisiin kasvuhankkeisiin, joista hyötyy yrityksen kilpailukyky.

HP on lisäksi ilmoittanut, että Opswaren toimitusjohtaja Ben Horowitz siirtyy vetämään HP:n BTO-yksikköä ja raportoi Hoganille.

Lisätietoja www.hp.com.

Share: