Fujilta uusia XMF-tuotteita

16.3.2011 13:43Uutiset » Ohjelmistot

Fuji julkisti maaliskuun alussa uusimmat versiot monimediajulkaisemista tukevista XMF-työnkulkuratkaisuistaan. Versio XMF 3.1 esittelee monia uusia parannuksia, joilla helpotetaan painotalojen tuotantoprosessien automatisointia ja virtaviivaistamista. Kyseessä on ihanteellinen ratkaisu monimutkaisten ja monia eri prosesseja käsittävien tuotantoympäristöjen hallintaan. XMF Remote R6 on puolestaan uusin versio Fujifilmin internet-pohjaisesta aineistonlähetys- ja näyttövedostusmoduulista. Se tarjoaa lisää mahdollisuuksia kommentoinnin hallintaan etähyväksynnässä ja tehokkaampaa vuorovaikutusta painotalon ja asiakkaan välillä. XMF Remote R6 toimii myös suuren suosion saavuttaneessa iPad–tietokoneessa.

Uusien versioiden kehitystyö on kulkenut kohti maksimaalista painolaatua ja tehokkuutta, mikä mahdollistaa molempien tuotteiden osalta entistä tiiviimmän vuorovaikutuksen painotalon ja asiakkaan välillä. XMF yksinkertaistaa pre-flight–tarkastusta sekä renderöintiä tehden niistä yksivaiheisen prosessiin. Näin käyttäjät voivat julkaista painotöitä suoraan XMF-käyttöliittymässä asiakkaalle.

Myös XMF:n joustavaan JDF-pohjaiseen arkkiasemointiin on tehty useita parannuksia, kuten JDF 1.4:n tuki ja mahdollisuus lisätä jälkikäsittelyratkaisu työnkulkuun, mikä puolestaan mahdollistaa täydellisen, koko tuotantoprosessin integroinnin alusta loppuun.

Uusi tuotetyyppi XMF Gateway

Version 3.1 myötä markkinoille tulee myös uusi tuotetyyppi, XMF Gateway. Tämän uuden XMF Gateway –tuotteen ansiosta asiakkaat voivat integroida nykyiset työnkulkuratkaisunsa XMF-työnkulun kanssa siten, että nykyistä työnkulkua voidaan käyttää painolevyjen tuottamiseen millä tahansa Fujifilmin CTP-laitteella.

XMF Remote R6 laajentaa R5-järjestelmän kommentointimahdollisuuksia etähyväksynnässä. Jokainen asiakkaalta saatu kommentti voidaan nyt yhdistää hyväksyjään ja yleisnäkymää voidaan vaihtaa niin, että joko kaikki kommentit tai vain tietyn hyväksyjän kommentit näkyvät. Lisäksi, mahdollisuus näytön taustalla näkyvän taittovedoksen esittämiseen vaaleampisävyisenä lisää kontrastia etualalla näkyviin kommentteihin ja helpottaa kommenttien erottumista taittovedoksen kuvista.

– XMF:n avulla painotalot voivat parantaa kokonaistehokkuuttaan, vaikka he joutuisivat käsittelemään sisältöön, mediaan tai painokonetyyppiin tulevia viimehetken muutoksia. Tämä helpottaa mukautumista asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin, KTA:sta kerrotaan.

Taustalla JDF ja APPE

XMF on ainutlaatuinen, koska se perustuu kokonaan JDF- ja Adobe PDF Print Engine (APPE) -teknologioihin. Fujin kuvankäsittely, arkkiasemointi ja älykkäät automaatioteknologiat ovat sisäänrakennettuna, minkä ansiosta XMF parantaa monesta painoprosessista koostuvan ympäristön laadunhallintaa, lisää tehokkuutta ja tuottavuutta, varmistaa yhdenmukaiset värit ja optimoi painotuotannon.

Fujin teknologiaa maahantuo KTA-Yhtiöt Oy. www.kta.fi

Share: