Fokus Medialle uusi monikanava-julkaisualusta

13.11.2017 18:18Uutiset » Ohjelmistot
Kuva: Fokus Media.

Fokus Media tuottaa jatkossa sisältönsä Anygraafin Neo monikanava-julkaisualustalla. Ratkaisuun vaikuttivat digimarkkinoinnin tarpeet sekä niihin liittyvät hakukoneoptimointi ja -markkinointi.

Neo-ohjelmisto ei ole Fokus Medialle täysin tuntematon, sillä se on ollut toimituksien käytössä ulkoisena palveluna muutamissa yhtiön lehdissä. Nyt solmittu sopimus laajentaa käytön koskemaan lähitulevaisuudessa kaikkia Fokus Median kustantamia aikakauslehtiä. Ohjelmistoon kuuluvat sähköinen NeoDirect-julkaisualusta sekä ePaper-toiminnallisuus.

Koko järjestelmä tulee toimimaan Anygraafin palvelukeskuksessa, josta on suorat yhteydet Fokus Median toimituksiin. Myös julkaisujen nettipalvelut jaetaan verkkoon Anygraafin palvelusta.

Aikataulu Neon käyttöönotossa on tiukka, ensimmäisinä monikanavainen julkaiseminen otetaan käyttöön osassa lehdistä vielä tämän vuoden puolella. Loput lehdet liittyvät palveluun kevään 2018 aikana.

– Fokus Mediassa on nyt tullut aika yhtenäistää yrityksen erilaiset tuotantojärjestelmät. Tässä olemme nyt päätyneet Neoon ja Anygraafiin, sanoo Fokus Media Finland Oy:n toimitusjohtaja Tapani Pitzen.

Fokus Media julkaisee yhdeksää erikoisaikakauslehteä, tekee sisältösuunnittelua ja huolehtii julkaisujen tuottamisesta lukuisille suomalaisille yrityksille. Yhtiö työllistää vakituisesti noin 50 henkilöä sekä laajan verkoston freelance-avustajia.

Share: