Flowmanin ohjelmistoille Avainlippu-tunnus

19.2.2009 12:40Uutiset » Ohjelmistot

Alkuperämerkkitoimikunta on myöntänyt Flowman SaaS -ohjelmistoperheelle Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden, koska ohjelmisto ja sen kehittäminen perustuvat erityisesti vahvaan suomalaiseen ohjelmisto-osaamiseen.

Ohjelmiston monipuolisten ominaisuuksien, skaalautuvuuden ja integroitavuuden myötä Flowmanin SaaS-tuoteperhe on paitsi esimerkki suomalaisen ohjelmisto-osaamisen korkeasta tasosta, myös taidonnäyte, joka on osaltaan nostanut Flowmanin merkittäväksi toimijaksi printtimedian tuotantoprosessien automatisoinnissa ja keskittämisessä.

– Olemme iloisia meille myönnetystä tunnustuksesta. Se osoittaa Suomalaisen, kansainvälisen vertailun kestävän ohjelmisto-osaamisen arvostusta, iloitsee Flowmanin toimitusjohtaja Petri Karjalainen.

– Merkittävä osa tunnustuksesta kuuluu erityisesti asiakkaillemme, jotka ovat ennakkoluulottomasti olleet mukana uudenlaisen teknologian ja toimintakonseptin kehittämisessä ensimmäisenä maailmassa, Karjalainen jatkaa.

Avainlippu on Suomen tunnetuin alkuperämerkki. Se kertoo, että tuote tai palvelu on suomalainen. Suomalaisen tuotteen tai palvelun ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle.

– Jos jokainen meistä käyttäisi vain euron kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, rakentaisimme Suomeen 1000 uutta työpaikkaa vuodessa, sanoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Lars Collin.

Share: