Flowman tehostamaan Egmontin lehtituotantoa

31.12.2007 13:18Uutiset » Ohjelmistot

Egmont-kustannus on valinnut oululaisen Flowman-yhtiön Ads2Press-ratkaisun ilmoitustrafiikkinsa automatisointiin: ilmoitusasiakkaiden sähköiseen asiointiin, ilmoitusten tarkistus- ja vedostusrutiinien automatisointiin ja tuotannonhallintaan.

Yhtiöiden tällä viikolla allekirjoittaman sopimuksen mukaan uusi tekniikka on tuotannossa jo marraskuun alkupuolella. Näin nopean käyttöönottoaikataulun mahdollistaa Flowman SaaS (Software as a service) sovelluspalvelukonsepti.

Flowman SaaS-konseptin mukaisesti asiakas saa käyttöönsä käyttövalmiin ratkaisun internetin ”yli” suoraan teknologiatoimittajan ylläpitämästä järjestelmästä. Tämän ansiosta asiakkaan tiloihin ei tarvitse asentaa mitään laitteita tai ohjelmistoja, vaan kaikki on valmiiksi asennettuna klusteroidussa, 24×7 ylläpidetyssä järjestelmässä. Käyttöönotto vaatii vain asetukset lehtikohtaisesti.

– Olemme aiemmin lyöneet itsemme läpi sanomalehtituotannon saralla. Tämä sopimus on meille tärkeä etappi strategiamme mukaisessa etenemisessä aikakauslehtimarkkinoille. Uudistunut tuotekonseptimme ottaa huomioon aikakauslehtikustantajien erityistarpeet ja on saanut markkinoilla erittäin hyvän vastaanoton, Flowmanin toimitusjohtaja Petri Karjalainen kertoo.

– Testasimme järjestelmää viime kesästä lähtien. Järjestelmä ja siihen liittyvä palvelukonsepti osoittautui toimivaksi ratkaisuksi tarpeisiimme. Sen ansiosta kykenemme tarkastamaan ja vedostamaan käytännössä 100% ilmoitusaineistostamme, mikä ei ole ollut aiemmin mahdollista aikatauluista ja henkilöresursseista johtuen. Samanaikaisesti meiltä vapautuu omia resursseja kehittämistehtäviin, kertoo tuotantokoordinaattori Minna Alanko-Pirinen Egmontista.

Lisätietoja www.flowman.fi.

Share: