Eskon pakkausohjelma siirtyi pilveen

6.4.2021 08:00Uutiset » Ohjelmistot
Automation Engine -ohjelmistoa voidaan käyttää missä tahansa My WorkSpace -applikaation avulla. Kuva: Esko.

Esko-ohjelmistotalon Automation Engine-ohjelmisto on nyt ensimmäistä kertaa saatavana myös pilvipalveluna (SaaS). Eskon on suosittu pakkausalan ohjelmistotoimittaja, jonka ohjelmistojen avulla automatisoidaan työnkulkua suunnittelijalta tuotantoon asti.

Automation Engine on työnkulkuohjelmisto, joka avulla voidaan automatisoida prepress-toimintoja ja toimia integroidusti yrityksen taustajärjestelmien kanssa. Työnkulun automatisointi nopeuttaa työn läpimenoa, vähentää virheitä ja poistaa operaattorityön tarvetta.

Ohjelmiston uusi versio julkaistiin 29.3. Ohjelmistoa voidaan käyttää missä tahansa My WorkSpace -applikaation avulla.

– Uusi Automation Engine mahdollistaa prepressin automatisoinnin entistä paremmin ja ohjelmiston käyttö on entistä helpompaa sekä pitkäaikaisille asiakkaille että niille, jotka vasta aloittavat automatisointia, sanoo markkinointijohtaja Jan De Roeck Eskolta.

Esko esittelee pakkausalan ohjelmistojaan sekä laitetarjontaansa laajasti viikon kestävässä virtuaalisessa EskoWorld 2021 -tapahtumassa 17.-21.5.2021. Jo sitä ennen Esko ja Enfocus esittelevät virtual.drupa -tapahtumassa innovaatioita ja pakkausalan trendejä. virtual.drupa järjestetään 20.-23.4.

Share: