Epson esittelee mustesuihkutekniikan sovelluksia Ipex-messuilla

2.3.2010 01:00Uutiset » Ohjelmistot

Epson esittelee toukokuussa Ipex 2010 -tapahtumassa Birminghamissa tuotantotason mustesuihkutulostimiaan ja niiden käyttöä kaupallisissa sovelluksissa. Epsonin uusimmat innovaatiot keskittyvät pakkausvedostuksen ja etikettituotannon alueelle, esimerkiksi Epsonin Digital Label Press tuodaan markkinoille messuilla.

Epson Digital Label Press -laitteessa on käytetty Epsonin Micro Piezo -mustesuihkuteknologiaa, ja se on suunnattu käyttäjille, jotka haluavat tuottaa lyhyitä korkeatasoisten tarrojen ja etikettien sarjoja kustannustehokkaasti. Pehmeiden sävyliukujen ja näyttävien sävyjen kirjo voidaan toistaa kattavalla materiaalivalikoimalla aina perinteisestä puolikiiltävästä paperista filmiin ja paksuihin 320 mikronin mattatarroihin. Rullaleveydet ovat vastaavasti 80 ja 320 mm:n välillä. Digital Label Pressin tuotantonopeus on jopa 5 metriä minuutissa ja se käyttää Epsonin kuuden värin mustesarjaa, jonka ansiosta värit toistuvat erittäin tarkasti.

Osastolla on esillä myös Epson Stylus Pro WT7900 -mustesuihkutulostin (kuvassa), jolla esitellään pakkausvedostusta. WT7900:ssa on edistynyt värien hallinta ja se pystyy erittäin tarkkaan tulostukseen monenlaisille kalvo- , paperi- ja metallimateriaaleille. Epsonin UltraChrome HDR-White -mustesarjan ansiosta on mahdollista tuottaa pakkausteollisuuden vaatima laaja värintoisto ja tarkat spottivärit. Erityisesti kyky tuottaa korkeatiheyksisiä valkoisia sävyjä ja tarkkoja peittoja maailman ensimmäisellä, juuri tätä tulostinta varten kehitetyllä vesipohjaisella valkoisella musteella tekee tulostimesta sopivan pakkausvedostukseen.

Epson Stylus Pro GS60000 on osastolla vahvistamassa Epsonin johtoasemaa sekä sisä- että ulkokäyttöön suunnatussa suurkokotulostuksessa. Tämä 64-tuumainen suurkokotulostin käyttää UltraChrome GS -mustetta, joka pystyy laajaan värintoistoon niin sisä- kuin ulkokäyttöön tarkoitetuissa tulosteissa. Musteella pystytään tuottamaan korkeatasoisia ja kestäviä tulosteita, joita voidaan käyttää erittäin vaativissakin sovelluksissa kuten lentoasemilla ja messugrafiikassa.

Osastoa täydentävät Epsonin Stylus Pro -suurkokotulostimet, joilla demonstroidaan valokuva-, taide-, juliste-, ja vedostulostussovelluksia yhdessä johtavien ohjelmistotoimittajien kanssa.

IPEX järjestetään Birminhamissa Englannissa 18-22.5.2010.

Lisätietoja: www.epson.fi

Share: