Epicor 9 sai vuoden tuote -palkinnon

8.1.2009 11:59Uutiset » Ohjelmistot

Marraskuussa Suomessa lanseeraattu Epicor Software Corporationin uusi toiminnanohjausjärjestelmä on palkittu Yhdysvalloissa. Customer Interaction Solutions -lehti nimesi uusinta palvelulähtöistä arkkitehtuuria soveltavan Epicor 9 -järjestelmän vuoden tuotteeksi.

Epicor 9 vakuutti lehden toimittajista koostuvan raadin innovatiivisuudellaan. Raati kehui Epicorin työtä toiminnanohjausjärjestelmien saralla ja totesi Epicorin tuotteita käyttävän yrityksen nauttivan niin laadukkaista käyttäjäkokemuksista kuin taloudellisesta hyödystäkin.

– Epicor haluaa tuoda markkinoille alan johtavia tuotteita. Tällainen tunnustus osoittaa Epicorin olevan oikealla tiellä, toteaa toimitusjohtaja Patrick Nordling Epicor Software Finlandista.

Epicor 9 -toiminnanohjausjärjestelmä perustuu täysin uuteen ohjelmistoarkkitehtuuriin. Se mahdollistaa liiketoiminnan tehokkaan hallinnan maasta, toimialasta tai työkaluista riippumatta. Uutta järjestelmää voidaan käyttää sekä työasemien että mobiililaitteiden välityksellä ja se on riippumaton käyttöjärjestelmästä, tietokannasta ja selaimesta.

Epicor 9:ssä on yhdistetty Epicorin aiemmin hyviksi havaitut tuotteet. Järjestelmä rakentuu lisäksi uusimman palvelulähtöisen arkkitehtuurin ja Web 2.0 -teknologian varaan. Järjestelmässä on sisäänrakennettuja toimintoja, jotka aiemmin on jouduttu integroimaan vasta käyttöönoton jälkeen. Näitä ratkaisuja ovat muun muassa asiakkuuden-, toimitusten-, laajennetun suunnittelun ja aikataulutuksen sekä hallinnon, riskien ja vaatimustenmukaisuuden hallintaratkaisut.

Epicor 9 on suunnattu niin kansallisilla kuin globaaleillakin markkinoilla toimiville kasvuyrityksille. Ensimmäisen version kielituki kattaa 20 kieltä ja maata, ja kielitukea on tarkoitus laajentaa nopeasti Amerikan, EMEA-alueen ja Tyynenmeren markkinoiden 40 tärkeintä maata kattavaksi. Suomi oli mukana ensijulkaisussa.

Epicor Software Corporation

Epicor on maailman seitsemänneksi suurin ohjelmistotalo. Yli 22 000 asiakasta 140 maassa luottaa Epicorin toiminnanohjauksen, asiakkuudenhallinnan, toimitusketjunhal­linnan ja palvelujenhallinnan ohjelmistoratkaisuihin.

Epicor hyödyntää uusinta teknologiaa tarjotessaan toimialakohtaisia ratkaisuja keskisu­urille ja Global 1000 -yrityksille. Epicor Software Finland Oy on Epicor Software Corporation tytäryhtiö. Epicor Finland vastaa Suomessa Epicor-ohjelmistojen markkinoinnista, myynnistä, konsultoinnista ja toimittamisesta. Toiminnanohjausratkaisu Epicor iScala on tänä päivänä yksi Suomen käytetyimmistä ERP-ohjelmistoista.

Linkki: www.epicor.com/fi

Share: