Ensi vuoden kohokohtana Ipex

13.11.2009 01:00Uutiset » Ohjelmistot

Ensi kevään toukokuussa Birminghamissa järjestettävät graafisen alan Ipex 2010 -messut lähestyvät. Näytteilleasettajat ovat varanneet lattiatilaa jo 55 000 neliömetrin edestä ja ennakkoon rekisteröityneitä osallistujiakin on jo kertynyt 6000. Kansainvälisessä graafisen alan tapahtumakalenterissa Ipex 2010 tuleekin olemaan vuoden kohokohta.

Järjestäjien mukaan kaikki tärkeimmät graafisen alan toimijat ovat tulossa messuilla näytteilleasettajiksi. Osa yrityksistä on jopa kasvattanut osastonsa kokoa viime aikoina. Esimerkiksi Konica Minolta kasvatti osastoaan peräti 400%, Océ 110%, Canon 91%, Pitney Bowes 64% ja Fuji 53%. Ipexissa tullaan näkemään myös huomattava määrä ensikertalaisia, sillä noin neljännes yrityksistä ei ole aikaisemmin osallistunut messuille. Esimerkiksi Ricoh tulee mukaan ensimmäistä kertaa 1400 neliömetrin osastollaan.

– Olemme erittäin tyytyväisiä yritysten määrään, jonka olemme jo varmistaneet. Taloudelliset ajat voivat olla epävarmoja, mutta graafinen teollisuus on jälleen kerran osoittanut sitoutumisensa Ipexiin, kertoo messujen johtaja Trevor Crawford.

Ennakkorekisteröinti Ipex 2010 -messuille on tehtävissä osoitteessa www.ipex.org/register. Ennakkorekisteröinti on ilmainen ja säästöä tulee jopa 30 puntaa.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: