Efi tarjoaa työkaluja järjestelmien integrointiin

28.1.2016 09:39Uutiset » Ohjelmistot
Kuva Efi.
Kuva Efi.

Efi tarjoaa uusia työkaluja digitaalisen painamisen järjestelmien integrointiin. Efin työnkulkuratkaisuja on nyt tarjolla kuudelle eri markkinalohkolle, joista kaksi edustaa pakkausalaa. Efi esitteli käyttäjiensä Connect 2016 -tapahtumassa tammikuussa myös verkkosivuston, joka keskittyy asiakkaiden sovellusten ja töiden esittelyyn.

EFI Productivity Suites -työnkulkuratkaisuja tarjotaan nyt myös pikapainamiseen, julkaisujen painamiseen ja aaltopahvin painamiseen. Efi esitteli myös uuden version Fiery JobFlow -ohjelmistosta, jonka avulla automatisoidaan digitaalisen painamisen työnkulkuja. Efi ja Canon julkistivat lisäksi ratkaisuja, joilla integroidaan Canonin arkkipainokoneiden työnkulut ja Efin ohjelmistot.

Efin toimitusjohtaja Guy Gecht painotti tapahtumassa, että alalla toimivien tarvitsee ottaa riskejä ja panostaa mahdollisuuksiin, joita markkinoiden muuttuminen tarjoaa. Kasvavan ja menestyvän painoalan yrityksen on hänen mukaansa liikuttava mahdollisuuksien ollessa tarjolla. Ilman uudistumista ei Gechtin mukaan voi menestyä.

Gecht esitteli tapahtumassa Efin Imaging of Things -sivuston, joka on verkossa toimiva asiakkaiden sovellusten galleria. Efin asiakkaat voivat ladata sivustolle kuvia ja videoita töistään. Tämä foorumi on suunnattu painopalvelujen ostajille uusien, ainutlaatuisten ja innovatiivisten ideoiden näyteikkunaksi.

Lue lisää Gechtin ajatuksista Signprintin sivustolta.

Share: