Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

EFI julkisti uuden tehokkaamman Fiery-palvelimen

21.1.2022 09:20Uutiset » Ohjelmistot
EFI:n Fiery-tuotantopalvelimia käyttävät useat maailman tuotantotulostimien ja digipainokoneiden valmistajista. Kuva: EFI.

Amerikkalainen EFI on lanseerannut uuden entistä tehokkaamman palvelimen tuotantotulostukseen. EFI Fiery FS500 Pro tuotantopalvelin (DFE) mahdollistaa tiedotteen mukaan jopa 40 % nopeamman töiden valmistelun ja nopeamman läpimenon.

EFI julkisti uuden palvelimen EFI Connect -asiakastapahtumassaan tammikuussa. Töiden nopeutumisesta esimerkkinä kerrottiin paljon kuvamateriaalia sisältävä 100-sivuinen kuvakirja, jonka esivalmistelu on uudella palvelimella 36 % nopeampaa kuin aikaisemmilla Fiery-palvelimilla.

Uusi palvelin mahdollistaa myös entistä nopeamman töiden hallinnan ja tuotannon. Virheiden välttämiseen on uusia työkaluja, joten hukkaa voidaan välttää. Tulostimeen sisältyy nyt standardina Fiery Preflight -ohjemisto. Fiery Prep-it -ohjelmisto mahdollistaa monimutkaisten muotojen yhdistämisen painoarkille hyvin nopeasti.

Uusi Fiery FS500 Pro mahdollistaa entistä tarkemman brändivärien tulostuksen Word tai PowerPoint -dokumenteista. Myös turvallisuuteen on tullut uusia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat tuotannon turvallisuuden parantamisen korkean turvallisuuden ympäristöissä.

EFI:n Fiery-tuotantopalvelimia käyttävät useat maailman tuotantotulostimien ja digipainokoneiden valmistajista. Fiery FS500 Pro on myös perustana seuraavan sukupolven DFE-järjestelmille, joita kehitetään nopeaan mustesuihkutulostamiseen.

Share: