Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Dataline osti Arkki ERP-ohjelmistojen liiketoiminnan

22.9.2023 09:39Uutiset » Ohjelmistot
Dataline ja Loiston juhlistivat ohjelmistokauppaa Tukholman Sign&Print Scandinavia -messuilla kuohujuoman kera. Kuvassa oikealla Loistonin toimitusjohtaja Hanne Strandvall-Oliva ja toinen oikealta on Datalinen toimitusjohtaja Dirk Deroo.

Ohjelmistoyhtiö Dataline on ostanut Arkki ERP -liiketoiminnan suomalaiselta Loiston-ohjelmistotalolta. Dataline tunnetaan MultiPress-ohjelmistosta, joka on suosittu ERP/MIS-ohjelmisto Euroopassa. Pohjoismaissa Dataline hakee nyt suurempaa jalansijaa, jota Arkki-ohjelmiston osto tukee.

Arkki tarjoaa tiedotteen mukaan ratkaisun laskenta-, hallinto- ja tuotantotyönkulkuihin, taloushallintaan ja raportointiin painoalalle ja kustantajille. Arkki integroituu helposti muihin ohjelmistoihin ja on saatavilla myös pilvipalveluna. Ohjelmisto on ollut käytössä painotaloissa jo 30 vuoden ajan. Ennen Loistonia Arkkia edusti pitkään Erisoft Oy.

Datalinen toimitusjohtaja Dirk Deroo korostaa Arkki-kaupan tärkeyttä yhtiölle.

– Visiomme painotuotannon eurooppalaisesta kasvusta on yhtä vahva kuin koskaan. Pyrimme laajentumaan markkinoille, joilla innovatiiviset ohjelmistoratkaisut voivat vaikuttaa. Suomen graafinen teollisuus on Euroopan huippua, ja Arkki-kauppa sopii täydellisesti tähän visioon.

Datalinen MultiPress on suosittu ohjelmisto painoalalla. Kuva: Dataline.

Suurimpia MultiPress-käyttäjiä Suomessa on PunaMusta, jossa ohjelmistoa käyttää yli 300 työntekijää. Datalinellä on kaikkiaan asennettuna yli 1 000 ohjelmistoa 26 maassa. Ohjelmiston päivittäisiä käyttäjiä on yli 10 000.

 

Dataline kertoo jatkavansa Arkin nykyisten asiakkaiden tukemista yhdessä Loistonin nykyisten asiantuntijoiden kanssa. Jatkossa asiakkailla on mahdollisuus saada maksuton asiakaskohtainen analyysi siitä, löytyykö Dataline-ratkaisuista parempi vaihtoehto heille.

Loiston Oy on suomalainen vertikaalisten ERP-sovellusten kehittäjä.

Array
Share: