Corelin tuotteet samassa paketissa

11.3.2008 15:08Uutiset » Ohjelmistot

Corel julkaisi noin kuukausi sitten uusimman Suite-paketin graafisista ohjelmistoistaan. Uusimman version nimi on Corel CorelDRAW Graphics Suite X4.

CorelDRAW Graphics Suite on valmistajansa mukaan monikäyttöinen ohjelmistopaketti kaikkeen julkaisuun. Se soveltuu niin kuvitukseen, sivuntaittoon, kuvankäsittelyyn kuin vektorointiinkin. Ohjelmistokokoelman ytimen muodostavat CorelDraw – vektorigrafiikkaohjelmisto, Corel Photo-Paint – kuvankäsittelyohjelmisto sekä Corel PowerTrace – vektorointiohjelmisto.

Alla muutamia tärkeimpiä pakettiin kuuluvia ominaisuuksia:

– Kuvitusohjelma CorelDRAW:lla voidaan luoda grafiikkaa niin painotuotteisiin kuin Web-käyttöönkin, tehdä sivuntaittoa tai tehdä teknistä piirtämistä.

– Corel PHOTO-PAINT on kuvankäsittelyohjelma jolla voi muokata, parannella ja retusoida digitaalisia valokuvia. Sillä voi myös maalata digitaalisesti.

– Corel PowerTRACE muuntaa bittikarttakuvat grafiikkaohjelmilla muokattaviksi vektorikuviksi. Niinpä skannatut kuvat, valokuvat ym. voi muuntaa vektorimuotoisiksi ja muokata niitä CorelDRAW’ssa.

Lisätietoja www.corel.co.uk/coreldraw.

Share: