Corel julkaisi uutta

7.8.2008 08:35Uutiset » Ohjelmistot

Corel Corporation on julkaissut Corel DESIGNER® Technical Suite X4:n, yhtiön palkitun teknisen grafiikkaohjelmiston uusimman version.

Erityisesti teknisen kuvituksen työvirtaa varten suunniteltu ohjelmisto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden luoda teknisiä ohjeita, käyttöohjeita, huolto-ohjeita ja teknisiä kaavioita uskomattoman tarkasti ja nopeasti.

Corel DESIGNER Technical Suite X4 on tekninen grafiikkapaketti, joka tarjoaa alan johtavan tiedostoyhteensopivuuden, kuten 3D-suunnittelumuodot sekä AutoCAD® DWG ja DXF:n™, sekä sisältää tarkat muokkaustyökalut kuvitukseen, bittikartta-vektorijäljitykseen ja ammattimaiseen valokuvien muokkaukseen. Kattava ohjelmisto tarjoaa optimoidun työvirran, monikielisen tuen ja helpon verkkokäytön.

– Corel DESIGNER Technical Suite X4 on kehitetty teknisten kuvittajien tarpeisiin. Ammattimaisen kuvittamisen, valokuvien muokkauksen ja bittikartta-vektorimuunnosratkaisun yhdistäminen yhteen pakettiin luo teknisille kuvittajille kattavimman ratkaisun monimutkaisten projektien toteuttamiseen tarkasti ja tehokkaasti, toteaa Klaus Vossen, Corel DESIGNER Technical Suiten tuotepäällikkö.

Ohjelmistoon sisältyy Corel DESIGNER X4 tarkkaan tekniseen kuvitukseen ja asetteluun, Corel PHOTO-PAINT® X4 ammattimaiseen kuvan muokkaukseen, Corel® PowerTRACE™ X4 bittikarttojen ja perinteisten paperimuotoisten asiakirjojen muuntamiseen vektorigrafiikaksi, Right Hemisphere® Deep Exploration™ 5.5 CSE 3D CAD -mallien muuntamiseen tarkaksi 2D-grafiikaksi ja Corel CAPTURE™ X4 kuvan kaappaukseen, mikä on olennainen osa monissa teknisissä asiakirjoissa.

Näiden perussovellusten lisäksi Corel DESIGNER Technical Suite X4:ssä on yli 80 uutta ja parannettua ominaisuutta teknisten kuvien virtaviivaiseen luomiseen.

Hinnat ja saatavuus

Corel DESIGNER Technical Suite X4 on saatavana englannin-, saksan- ja ranskankielisenä. Ohjevähittäismyyntihinta on 798 euroa täysversion osalta ja 399 euroa päivityksen osalta. Hinnat eivät sisällä ALV:a. Tästä päivästä lukien asiakkaat voivat ladata ilmaisen monikielisen (englanti, saksa ja ranska) kokeiluversion osoitteesta www.corel.com/designer.

Share: