CERM tarjoaa MIS-ohjelmistoa nyt itsenäisesti

6.8.2020 14:24Uutiset » Pakkaukset
Kuva: CERM.

Painokonevalmistaja Heidelberg jatkaa toimintansa virtaviivaistamista ja luopuu myös inhouse-ohjelmistotuotannosta joiltakin osin. Konserniin vuodesta 2011 kuulunut tunnettu MIS-ohjelmistojen kehittäjä CERM itsenäistyi heinäkuun lopussa MBO-kaupan kautta.

CERMillä on nyt yli 400 asiakasta ympäri maailmaa ja lukuisia yhteistyökumppaneita. CERM on kehittänyt MIS-ohjelmistoja painamiseen ja aikoo nyt keskittyä etikettien ja pakkausten tuottajille tarkoitettuun automaatioratkaisuun. Yrityksen mukaan automaatiota tarvitaan, kun pakkausten variointi lisääntyy ja tuotesarjojen koko pienenee.

CERM etsii nyt uusia myyntikumppaneita ohjelmistoilleen. Yritys jatkaa myös yhteistyötä Heidelbergin kanssa Prinect Business Manager -ohjelmiston kehittämisessä ja jakelussa.

Painoalalle avoin yhteistyöalusta Zaikio

Heidelberg on myös lanseerannut uuden avoimen ja itsenäisen painoalan yhteistyöalustan, joka toimii verkkopalveluna. Zaikio-alusta on automaattisesti toimiva painotöiden tarjontaketjun hallintaväline, joka tarjoaa standardoidut rajapinnat verkottumista varten.

Zaikion on kehittänyt ohjelmistotalo Crispy Mountain, jonka Heidelberg osti noin vuosi sitten. Nyt se jatkaa toimintaa itsenäisesti uutena yhtiönä, johon halutaan saada mukaan uusia strategisia yhteistyökumppaneita ja investoijia.

Share: