Canonin suurkuvatulostimille Mirage-tulostusohjelma

16.10.2014 08:35Uutiset » Ohjelmistot

Canon on kehittänyt yhteistyössä ohjelmistoyhtiö Dinaxin kanssa Canonin imagePROGRAF-suurkuvatulostimille optimoidun version Dinaxin Mirage-ammattitulostusohjelmasta. Mirage on suunniteltu valokuvaajien, suunnittelijoiden, toimistojen ja painopalveluiden tuottajien tulostustarpeisiin, ja siitä on tullut myydyin suurkuvatulostimille tarkoitettu ohjelmaratkaisu.

Mirage Master Edition for Canon on yhteensopiva kaikkien Canonin 5-, 6-, 8- ja 12-väristen imagePROGRAF-mallien kanssa. Se mahdollistaa PDF-, JPEG- ja TIFF-tiedostojen vetämisen, pudottamisen ja tulostamisen ilman isäntäsovellusta. Canonille suunnitelluissa Mirage-versioissa on kaikki tarvittavat tulostustoiminnot ja -työkalut yhdessä selkeässä ja loogisessa käyttöliittymässä. Ohjelmalla voidaan hallita ja tulostaa rajattomasti eri muodoissa olevia kuvia kerralla. Se luo automaattisesti optimaalisen asemoinnin ja maksimoi siten leikkaus- ja tulostustehokkuuden sekä minimoi materiaalin kulutuksen.

Mirage Master Edition for Canon -sovellus on yhteensopiva sekä Mac (Intel)- että Windows-käyttöjärjestelmien kanssa. Uusi ohjelma on jo saatavilla suoraan Canonilta tai Canonin valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Kuvassa Canonin imagePROGRAF 8300 S.

Share: