Canonin sovellus optimoi painotuotantoa

11.9.2015 07:38Uutiset » Ohjelmistot

Canon tuo markkinoille skaalattavan PRISMAdirect-hallintasovelluksen, jonka avulla yritysten sisäiset paino-osastot voivat optimoida koko prosessin tilausten vastaanottamisesta tuotantoon ja toimitukseen saakka.

PRISMAdirect käyttää turvallista Adobe PDF -prosessia, ja eri järjestelmien tiedonsyötössä ja -lähetyksessä hyödynnetään standardisoituja JDF-/JMF-käyttöliittymiä. Ratkaisu on Canonin mukaan helppo liittää olemassa oleviin prosesseihin ja kolmannen osapuolen järjestelmiin. Sen avulla voi karsia päällekkäisiä toimia, nopeuttaa työnkulkua ja parantaa tuottavuutta.

PRISMAdirect-ratkaisussa on kaksi pääkomponenttia: tilaustenkäsittely ja lisävarusteena saatava verkkokauppamoduuli. Tilaustenkäsittelykonsolin avulla painopalveluiden tarjoajat voivat vastaanottaa ja käsitellä töitä eri lähteistä, kuten sähköpostista, skannereilta, verkko- ja pilvipalveluista, uniFLOW-järjestelmästä ja verkkokaupoista. Sovellus tukee useita tuotantojärjestelmiä (kuten PRISMAsync, EFI Fiery ja Creo) sekä kolmansien osapuolien laitteita. Myös suurkuvatulostimet voidaan integroida käytössä oleviin prosesseihin.

Sovellus on saatavilla Canonilta ja sen valtuutetuilta jälleenmyyjiltä lokakuusta 2015 alkaen.

Share: