Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Caldera lanseerasi uuden RIP-ohjelman

18.11.2022 08:49Uutiset » Ohjelmistot
CalderaRIP on palkittu ohjelmisto, joka on suosittu suurkuvan tulostamisessa ja leikkaamisessa. Kuva: Caldera.

Ranskalainen ohjelmistojen kehittäjä Caldera on lanseerannut uuden version suositusta CalderaRIP-ohjelmistosta. Uusi versio 16 toimii entistä nopeammin ja tehostaa Calderan mukaan työnkulun hallintaa. Caldera on myös lanseerannut uuden teknisen dokumentaation portaalin verkossa.

CalderaRIP on palkittu ohjelmisto, joka on suosittu suurkuvan tulostamisessa ja leikkaamisessa. Calderan mukaan uusi versio sisältää 7 uutta toimintoa kokonaan uudella lisenssikäytännöllä. Se sisältää yli 50 uutta Print & Cut -driveriä. Versio 16 on myös yhteensopiva äskettäin julkistetun macOS Ventura -ohjelmiston kanssa.

– Olimme ensimmäinen RIP-ratkaisu, joka teki yhteistyötä Adoben kanssa tuottaakseen parhaan PDF Print Engine -ohjelmiston suurkuvateollisuudelle. Me toimitamme myös ensimmäisenä sen kuudennen version kaikilla parannuksilla. Meidän ratkaisuihimme sisältyy myös edelleen Pantone-kirjasto. Calderan käyttäjät voivat luottaa siihen, että tarjoamme heille parhaat ratkaisut, sanoo Arnaud Fabre, Head of Product, Caldera.

Calderan uusi versio sisältää Adobe PDF Print Enginen (v6) ja uusimmat Fogra-standardit. Uudet ominaisuudet helpottavat tulostamista ja leikkaamista Calderan mukaan.

Array
Share: