Brother ja NiceLabel yhteistyöhön tarratulostamisessa

12.5.2021 08:00Uutiset » Ohjelmistot
Brotherin TJ-tulostimissa päästään jopa 300 dpi:n tarkkuuteen. Kuva: Brother.

Kestävien ja ammattimaisten tarrojen suunnitteleminen, tallentaminen ja tulostaminen on tiedotteen mukaan nyt entistä helpompaa, sillä Brother on aloittanut yhteistyön NiceLabelin kanssa.

NiceLabel on johtava maailmanlaajuinen tarrasuunnitteluohjelmistojen ja tarrojenhallintajärjestelmien kehittäjä, joka hiljattain yhdistyi Loftwaren kanssa.

Uusi maailmanlaajuinen kumppanuus monipuolistaa Brotherin tarratulostuksen hallintaratkaisujen valikoimaa entisestään. Sen avulla Brotherin asiakkaat voivat tulostaa eri alojen vaatimukset täyttäviä tarroja nopeasti ja tehokkaasti. Ratkaisut tulevat saataville toukokuussa 2021 kaikkialla maailmassa. Kumppanuuden piiriin kuuluvat Brotherin suoran lämpötulostuksen tarratulostusratkaisut.

NiceLabel Label Management Systemin myötä tarrojen suunnittelu ja ylläpito voidaan siirtää IT-osastolta käyttäjille. Tarrojen muokkaaminen käy käyttäjiltä itseltään nopeammin. NiceLabelin ohjelmisto tukee Brotherin RJ-mobiilitarratulostimia ja -kuittitulostimia, pöytämallisia TD-tarratulostimia ja teollisuuskäyttöön tarkoitettuja TJ-tarratulostimia.

Share: