Botnia Print valitsi Flowmanin SaaS-palvelun

17.3.2010 01:00Uutiset » Ohjelmistot

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n ja HSS-Median Oy:n uusi yhteistyöpaino, Botnia Print, valitsi Flowman SaaS-palvelukokonaisuuden huolehtimaan uuden painolaitoksen prepress-tuotannosta ja online-asiakaspalvelusta. Kahden kustantajakonsernin viittätoista sanomalehteä painava lehtitehdas valmistuu syksyksi, ja koeajot vedettömällä saksalaisella KBA Cortina -painokoneella alkavat keväällä. Flowmanin järjestelmä otetaan käyttöön jo ennen tätä Keski-Pohjanmaan Kirjapainon nykyisessä lehtipainossa.

– Kokkolan lehtitehtaalle tuleva KBA Cortina kuiva-offsetpainokone edustaa uusinta tekniikkaa alalla. Halusimme olla myös prepressin osalta alan terävimmässä kärjessä. Siksi kävimme läpi kaikki markkinoilla olevat vaihtoehdot: niin ulkoistetun palvelun tarjoajat kuin järjestelmät sekä niiden yhdistelmät. Jaicomin tarjoama, Flowman SaaS-palvelukokonaisuus oli lyömätön yhdistelmä. Heidän teknologia, vankka kokemus toimialasta sekä ylivoimainen kustannustehokkuus vakuuttivat meidät, kertoo tuotantojohtaja Jari Lähdemäki Botnia Printistä.

– Botnia Printin teknologiavalinnat niin painossa kuin jälkikäsittelyssä, mahdollistavat pienten alueellisten, niin sanottujen mikroeditoiden, toteuttamisen erittäin kustannustehokkaasti ja joustavasti. Tähän kasvavaan tarpeeseen on myös Flowman keskittynyt kehitystyössään ja siksi Flowmanin järjestelmä sopiikin erinomaisesti täydentämään jo tehtyjä investointipäätöksiä, Lähdemäki lisää.

Botnia Printille toimitettava järjestelmä sisältää Flowman Virtual Front Desk ja Virtual Prepress järjestelmäkokonaisuudet. Se kattaa kaikki päivittäiseen rutiiniasiointiin tarvittavat online-työkalut ja täysin automatisoidun prepress-työnkulun.

Share: