BarTenderin uusi versio helpottaa etätulostamista

19.11.2020 10:36Uutiset » Ohjelmistot
BarTender-ohjelmistoa käytetään paljon teollisuudessa tuotteiden merkinnässä ja logistiikassa. Kuva: Seagull Scientific.

Seagull Scientific on lanseerannut suositusta BarTender-ohjelmistosta uuden version. BarTender 2021 on maailman suosituimpia tarratulostuksen ohjelmia, ja sitä käytetään tarrojen sekä viivakooditulosteiden suunnitteluun ja tulostamiseen.

Uusi ohjelmistoversio tarjoaa tiedotteen mukaan parempaa laatua etiketteihin, integrointia talousjärjestelmiin sekä luotettavaa etätulostusta.

Uudessa ohjelmistossa on pitkälle viety etikettien ja tarrojen hallintajärjestelmä, johon sisältyy suunnittelu ja havainnollinen kuvallinen hyväksymisprosessi. Tulostus voi tapahtua verkon yli. Ohjelmisto tarjoaa mm. lisää mahdollisuuksia tulostuksen automatisointiin, integrointiin ja tietokantojen käyttöön.

Etikettien suunnittelujärjestelmä tukee nyt Pantone-värien käyttöä.

– Turvallinen, keskitetysti hallittu etikettien etätulostus miltä tahansa verkkoon kytketyltä laitteelta ja laaja, intuitiivinen työnkulun hallinta mahdollistavat yrityksille toiminnan liiketoiminnan uudessa normaalitilassa, sano Seagull Scientific -yrityksen toimitusjohtaja Harold Boe.

Suomessa BarTender-ohjelmistoa tarjoavat mm. Informa ja Exxi.

Share: