Anygraafin ohjelma saksalaiselle jakeluyritykselle

2.10.2017 08:55Uutiset » Ohjelmistot
Kuva: Feige/Berlin Last Mile.

Saksalainen jakeluyritys Berlin Last Mile GmbH on valinnut Anygraafin CDProfit-järjestelmän huolehtimaan jakelutoiminnoistaan Saksan pääkaupungin alueella. Järjestelmää tulee käyttämään 4.600 jakajaa, jotka huolehtivat 13.800 jakelureitistä.

Berlin Last Mile GmbH:n (BLM) jakeluverkosto on kanava sanomalehtien jakeluun koko Berliinin suurkaupunkialueella. BLM jakaa joka päivä noin 300 000 sanomalehteä Berliinissä ja Branderburgissa. Lisäksi BLM jakaa noin kolme miljoonaa kappaletta ilmaisjakeluita ja mainoksia. Vuodesta 1994 lähtien yhtiö on vastannut kolmen alueellisen sanomalehden jakelusta. Nämä lehdet ovat Berliner Morgenpost, Tagesspiegel sekä Berliner Zeitung.

CDProfit-järjestelmä on osa Anygraafin Profit-tuoteperhettä, johon kuuluvat myös AProfit-ilmoitusjärjestelmä sekä CProfit-levikki- ja tilaustenhallintajärjestelmä. CDProfit-järjestelmä on yhtiön mukaan nykyaikainen tapa kaikenlaisen jakelun hallintaan sisältäen jakajien ja jakelureittien hallinnan, erillisen luukkurekisterin, sähköisen jakokirjan sekä osoitteellisten tuotteiden hallinnan. CDProfit voidaan yhdistää myös sähköiseen karttapalveluun jakelureittien tehokkaampaa suunnittelua ja valvontaa varten.

Järjestelmä sisältää myös laskutuksen sekä toiminnon, jolla tietoja voidaan siirtää palkanlaskentaan.

Share: