Anygraafille uusia Neo-järjestelmätoimituksia

16.12.2016 07:30Uutiset » Ohjelmistot

au-lehti-pieni

Anygraaf toimittaa Neo-toimitusjärjestelmän Förlags Ab Sydvästkusten-yhtiölle. Myös saksalainen erikoislehtiä julkaiseva kustantaja Knittler Medien on valinnut julkaisujärjestelmäkseen Neon.

Förlags Ab Sydvästkusten siirtyy Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmään kustantamissaan Åbo Underrättelser- ja Pargas Kungörelser – Paraisten Kuulutukset -lehdissä. Samalla käyttöön otetaan ennakoivan taiton konsepti. Aiemmin lehtiä on tehty Anygraafin Doris-toimitusjärjestelmällä. Lehdissä on käytössä myös Anygraafin AProfit-ilmoitusjärjestelmä ja CProfit-levikkijärjestelmä.

– Neo oli meille luonteva valinta, koska olemme käyttäneet Anygraafin tuotteita jo vuosia. Haastavassa markkinaympäristössä tarvitsemme järjestelmän, joka taipuu moneen, tehostaa tuotantoa ja on luotettava. Meillä on myös varsin laaja tekninen yhteistyö TS-konsernin kanssa, joka myös on Neo-talo. Loppujen lopuksi valintamme oli hyvinkin yksinkertainen, toteaa Åbo Underrättelserin päätoimittaja Pär Landor.

Myös saksalainen siivous- ja ergonomia-alojen erikoislehtiä julkaiseva kustantaja Knittler Medien GmbH on valinnut julkaisujärjestelmäkseen Anygraafin Neon.

Share: