Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Alma Media panostaa lisää asuntokauppaan

24.1.2023 09:09Uutiset » Ohjelmistot
Alma Median uusi työväline kiinteistövälittäjille on OviPro-ohjelmisto. Kuva: Alma Media.

Alma Media lujittaa otetaan asuntokaupasta lanseeraamalla uuden työvälineen kiinteistövälittäjille. OviPro tulee tiedotteen mukaan mullistamaan digitaalisen kiinteistönvälityksen, sillä se tuo kaikki välittäjän työvälineet ensimmäistä kertaa yhden kirjautumisen taakse.

Alma Media kertoo tarjoavansa Suomen kattavimman asumisen ja asuntokaupan media- ja palvelukokonaisuuden. Alma Median nykyinen, vuodesta 2006 toiminut kiinteistönvälitysjärjestelmä KIVI on toimialan markkinajohtaja. Sen käyttäjien kanssa tehty yhteistyö varmistaa, että OviPro vastaa suomalaisten välittäjien tarpeisiin. KIVIn noin 3 000 käyttäjää siirtyy OviProhon haluamassaan aikataulussa.

Uudesta ohjelmistosta on suora yhteys viranomaispalveluihin ja välitysliikkeiden käyttämiin omiin tietojärjestelmiin. KIVIssä aloitettiin jo viime vuonna digitaaliset kiinteistökaupat mahdollistavan DIAS-järjestelmän käyttö.

OviPro pitää välittäjän ajan tasalla omien myyntikohteiden tilanteesta, hakee ja täyttää tiedot valmiiksi, muistuttaa tulevista tehtävistä ja tarjoaa sovellukset, kotisivut ja markkinointimateriaalit välitysliikkeen omalla brändi-ilmeellä. Välittäjä ehtii keskittyä tärkeimpään eli asiakkaiden palvelemiseen.

Alma Median asumisen ja asuntokaupan media- ja palvelukokonaisuuteen kuuluvat OviPron lisäksi markkinapaikat Euovi.com ja Vuokraovi.com.

Array
Share: