Agfalta uusia ohjelmia graafiseen tuotantoon

6.8.2018 16:39Uutiset » Ohjelmistot
Kuva: Agfa Graphics.

Agfa Graphics on uudistanut Apogee-työnkulkuohjelmiston ja kehittänyt uusia ohjelmistoja, joiden avulla voidaan säästää materiaalikustannuksia, tehostaa tuotantoa ja lyhentää toimitusaikoja.

Agfan mukaan Apogeen uusi versio 11 nostaa painotuotannon uudelle tasolla automatisoimalla kaikki esivalmistelutyöt. Ohjelmisto sisältää mekanismin, jolla voidaan yhdistää useita painotöitä yhdelle arkille älykkäästi samalla kun erillisiä tilauksia voidaan seurata ja varmistaa niiden oikea viimeistely. Tilausten yhdistäminen tuo säästöjä painolevyissä ja materiaalikustannuksissa.

Uusi Apogee toimii erilaisten painolaitteiden kanssa luotettavasti, ja myös digipainotyöt hoituvat samalla työnkululla. Tilausten käsittely voidaan automatisoida kokonaan työnkulussa. Apogee 11 sisältää Adoben PDF Print Engine 5 -ohjelmiston. Uusi Apogee on saatavilla 22.10. lähtien.

Agfa on lanseerannut Apogeen kanssa saumattomasti toimivan InkTune-ohjelmiston. Se rakentuu harmaakomponenttien korvaamistekniikkaan (GCR) siten, että CMY-värejä korvataan dynaamisesti mustalla värillä. Ohjelmiston avulla voidaan värisävyistä tinkimättä vähentää värien kulutusta jopa 30 %.

PressTune on uusi tuotantoprosessin hallintaohjelma, joka mahdollistaa laadun hallinnan ja tuotannon tehostamisen.

Share: