Agfalta uudet versiot neljään ohjelmistoon

15.3.2016 08:22Uutiset » Ohjelmistot

Agfa-ohjelmistot-päivitykset

Agfa Graphics on julkaissut uudet versiot neljästä ohjelmistostaan. Työnkulkuohjelmisto Apogee Prepress tukee entistä paremmin suurkuvatulostamista. Apogee Storefront ja Asanti Storefront tuovat uusia ominaisuuksia verkkokauppaan. Eversify helpottaa sisällön tuotantoa mobiiliin mediaan.

Apogee Prepress on Agfan työnkulkuohjelmistojen päätuote. Sen uusi versio v9.1 automatisoi suurkuvatulostamisen työnkulkua. Ohjelmisto mahdollistaa myös erillisten töiden yhdistämisen samaan tulostukseen. Apogee Prepress -ohjelmisto ohjaa digitaalista painamista, suurkuvatulostamista, levytulostusta ja vedostusta.

Uudet 3.1-versiot Apogee Storefrontista ja Asanti Storefrontista tarjoavat useita uusia ominaisuuksia. Niihin kuuluvat mm. tuoteyhdistelmät sekä alennusten ja promootiokoodien käyttö tilauksissa.

Agfa on myös uudistanut Eversify-ohjelmistoaan ja tarjoaa sitä pilvipalveluna julkaisemiseen. Ohjelmisto on tarkoitettu aikakauslehtien ja sanomalehtien kustantajille, jotka haluavat jakaa sisältöään mobiilisovellusten avulla. Eversify voidaan liittää erilaisiin sisällön tuotantojärjestelmiin sekä InDesign-pohjaisiin taittojärjestelmiin.

Share: