Agfa helpottaa verkkotilausten vastaanottoa

28.5.2014 08:50Uutiset » Ohjelmistot

Agfa Graphics on kehittänyt verkkotilaamisen järjestelmiään helpottaakseen niiden yhdistämistä painopalvelujen tarjoajien järjestelmiin. Agfan Asanti ja Apogee StoreFront -järjestelmät toimivat pilvipalveluina ja ne voidaan integroida kaikkien tarjoajien työnkulkujärjestelmiin. Asiakkaiden tilaukset ja aineistot voidaan näin ottaa automaattisesti vastaan.

Asanti StoreFrontin versio 2.2 sisältää uusia ominaisuuksia, joiden avulla palvelujen tuottajat voivat laajentaa verkkokauppaansa ja tavoittaa uusia asiakkaita. Tämä ohjelmisto on suunniteltu erityisesti suurkuvan tuottajille töiden vastaanoton helpottamiseen. Nyt Asantin kautta voidaan ottaa automaattisesti vastaan tilaukset ja siirtää ne työnkulkuun. Tilausten hyväksyntää on myös kehitetty, ja maksuvaihtoehtona on nyt PayPal Express Checkout.

Kaikki Asantin uudet ominaisuudet löytyvät myös Apogee StoreFront 2.2 –ohjelmistosta. Molemmat ohjelmistot on integroitu täysin Agfan omien työnkulkujärjestelmien kanssa. Ne voidaan integroida Agfan mukaan myös kaikkien muiden työnkulkujen ja RIP-järjestelmien kanssa.

Kuva: Agfa Graphics.

Share: