Advised ICT tarjoaa web-to-print ratkaisua pilvipalveluna

29.8.2012 09:59Uutiset » Ohjelmistot

YEMO Printspace

Advised ICT Finland Oy laajentaa toimintaansa suunnittelupalveluista pilvipalvelupohjaisiin sovelluksiin. Advised ICT:n tarjoama pilvipalveluun pohjautuva YEMO Printspace on painotuotteiden sähköinen kauppapaikka kirjapainoille, tulostuspalveluille ja julistetulostajille. Ratkaisu sisältää ohjelmiston, jolla hallitaan painotuotteiden kauppaa ja tuotantoa sekä verkkosivuston, joka tarjoaa asiakkaille helpon ja suoraviivaisen tavan tilata painotuotteita ja niihin liittyviä palveluja.

Monipuolinen hakukoneoptimointi, uutiskirjeiden ja tarjousten lähettäminen suoraan järjestelmästä tekevät Advised ICT:n mukaan YEMO Printspacesta tehokkaan myynnin työkalun. YEMO Printspace:n työnkulku ohjaa painotyön tehokkaasti painoprosessin eri vaiheiden läpi. Kaikki tarvittavat osa-alueet, kuten laskutus, töiden esitarkastus, asiakkuuden hallinta, myytävien tuotteiden ja töiden hallinta, jne. on integroitu ratkaisuun. Kauppapaikkaan voidaan lisäksi integroida YEMO Copyspace selainkäyttöinen asiakirjojen suunnittelu/muokkausmoduuli, joka mahdollistaa asiakkaille ilmoitus- ja markkinointimateriaalin suunnittelun ja muokkauksen verkossa sekä yrityksen graafisen ilmeen hallinnan.

Palvelun tuottaja, hollantilainen YEMO Connect & Interact BV on vuonna 2004 perustettu yritys, jonka tavoitteena on innovatiivisten työnkulkuohjelmistojen avulla tehostaa tapaa, jolla ihmiset tekevät yhteistyötä viestintätoimialalla. YEMO-ohjelmistojen avulla ihmiset voivat työskennellä ja kommunikoida “milloin tahansa”, “kenen kanssa tahansa” ja “missä tahansa”.

– Tietotekniikkapalveluiden tuottamisen painopiste siirtyy itse tuotetuista palveluista pilvipalveluihin. YEMO Printspace-palvelun avulla painotöiden kauppapaikan perustaminen käy nopeasti. Enää ei tarvitse investoida ohjelmistolisensseihin ja palvelimiin, maksat vain käyttämästäsi palvelusta, sanoo Advised

ICT Finlandin toimitusjohtaja Heikki Kinnunen.

– Siirrä nyt yrityksesi painotöiden kauppa verkkoon, sinne missä alan johtavat toimijat jo nyt ovat. Toimitamme ammattimaiset puitteet painotöillesi ja pääset kehityksen kärkeen ilman suuria alkuinvestointeja, Kinnunen jatkaa.

Tietoa yrityksestä

Advised ICT Finland Oy on vuonna 2011 perustettu IT-asiantuntijayritys. joka auttaa yrityksiä hyödyntämään teknologiamurrosta liiketoiminnassaan. Advised ICT:n palvelut koostuvat liiketoiminnan ja IT:n kehittämiseen tarkoitusta kokonaisarkkitehtuurin suunnittelusta ja pilvipalveluina toteutetuista sovellusohjelmistoista. Advised ICT toimittaa graafiseen teollisuuteen ja viestintätoimialalle tarkoitettuja ammattisovelluksia mm. työnkulun hallintaan, painotöiden kauppaan ja tuotantoon sekä suunnitteluun verkossa.

Share: