Adoben Creative Suite 5 julkaistu

13.4.2010 10:33Uutiset » Ohjelmistot

Adobe on julkistanut Adobe® Creative Suite® 5:n, joka sisältää alan johtavat suunnittelu- ja kehitysohjelmistot kaikkiin luoviin työnkulkuihin. Uutuus keskittyy ennen kaikkea vuorovaikutukseen ja suorituskykyyn. Creative Suite 5 tarjoaa uudet päivitetyt versiot kaikista Adoben luovien työkalujen lippulaivatuotteista. Adobe Creative Suite 5 Master Collection sisältää yli 250 uutta ominaisuutta.

Creative Suite 5 sisältää ensimmäistä kertaa verkkosisältöön ja digitaalisen markkinoinnin mittaamiseen ja optimointiin liittyviä työkaluja. CS5:n kautta pääsee Omnituren teknologioihin, joilla voi kerätä, varastoida ja analysoida web-sivustojen ja muiden lähteiden tietoja. Lisäksi Adobe Flash® CatalystTM on nyt mukana Creative Suite 5:n vahvuudessa. Tuoteperhe mahdollistaa sisällön ja sovellusten luomisen Flash Player 10.1- ja Adobe AIR® 2 -sovelluksiin, jotka on optimoitu korkean suorituskyvyn mobiilinäytöille sekä ottamaan huomioon laitteen natiiviominaisuudet.

Adobe Creative Suite 5 Master Collection sisältää kaikki yhtiön tunnetut ohjelmistotyökalut, kuten Photoshop® CS5, Illustrator® CS5, InDesign® CS5, Flash Catalyst CS5,Flash CS5 Professional, Dreamweaver® CS5, Adobe® Premiere® Pro CS5 ja After Effects® CS5. Nämä ohjelmistot voi ostaa erillisinä paketteina tai viitenä eri Creative Suite -kokonaisuutena. Täydellinen Creative Suite 5 sisältää Creative Suite 5 Master Collection-, Creative Suite 5 Design Premium-, Creative Suite 5 Web Premium-, Creative Suite 5 Production Premium- ja Creative Suite 5 Design Standard -ohjelmistopaketit sekä 15 yksittäistä sovellusta, teknologiaa ja integraation uuteen Adobe CS Live -palveluun, joka on käytettävissä maksutta rajallisen ajan.

“Creative Suite 5 on osa Adoben historiaa, joka perustuu hämmästyttävien uusien luovien ominaisuuksien kehittämiseen. Julkistuksessa on huomioitu tähän asti parhaiten julkaisijoiden ja luovien ammattilaisten ja harrastajien tarpeet eri puolilta maailmaa – muun muassa se, kuinka rakentaa kannattavaa liiketoimintaa digitaalisen sisällön ympärille”, kertoo Adoben Pohjoismaissa Creative Suiten markkinointipäällikkö Mariah Andén. “Yhdistämällä kehittynyttä verkkoliiketoiminnan analytiikkaa ja monipuolisia luovia työkaluja annamme julkaisija-, suunnittelija- ja markkinointiammattilaisille mahdollisuuden luoda, toimittaa ja optimoida kauniita ja vaikuttavia digitaalisia käyttäjäkokemuksia eri mediakanaviin ja laitteisiin.”

Lisätietoa on saatavilla osoitteessa http://www.adobe.com/go/creativesuitemaster

Share: