Adobelta uusi versio Photoshop Touchista

30.11.2012 11:06Uutiset » Ohjelmistot

Photoshop Touch 1.4

Adobe on julkaissut 1.4 version Photoshop Touch -kuvankäsittelysovelluksesta. 1.4 versiossa on muun muassa optimoitu käyttöliittymä iPad Mini – ja Google Nexus 7 -tableteille. Photoshop Touch on myös hiljattain julkaistu Amazon Kindle Fire – ja Kindle Fire HD -tableteille. Laajemman laitetuen lisäksi uudessa 1.4 versiossa on entistä kehittyneemmät tablet-laitteille optimoidut käytettävyysominaisuudet, kuten tuki kolmen sormen eleille iPad-laitteissa.

Lisäksi Photoshop Touch 1.4 versiossa on Adoben mukaan tehokkaammat työnkulun ominaisuudet, kehittyneempi sivellintyökalu, uusia efektejä ja sujuvammat sosiaalisen median jako-ominaisuudet muun muassa Facebookiin ja Twitteriin. Mukana on myös tuki Pogo Connect -, Jot Touch – sekä JaJa-älykynille, joilla esimerkiksi sovelluksella piirtäminen saa uusia ulottuvuuksia.

Photoshop Touch 1.4 on nyt saatavilla Applen App Storesta, Google Playsta ja Amazonin sovelluskaupasta. Päivitys 1.4 versioon on ilmainen nykyisille Photoshop Touch -käyttäjille. Uusille käyttäjille Photoshop Touch 1.4 maksaa Applen App Storessa 8,99 euroa ja Google Playssa 7,99 euroa.

Share: