Adobe julkisti Photoshop Lightroom 2.0 betan

3.4.2008 17:06Uutiset » Ohjelmistot

Adobe Systems on eilen julkistanut beta-version Photoshop Lightroom 2.0 -ohjelmistostaan. Photoshop Lightroom on ammattivalokuvaajille ja raskaan sarjan harrastajille tarkoitettu tuote. Sen avulla tietokoneelle voi tuoda suuria määriä valokuvia sekä hallita ja esittää niitä helposti ja nopeasti. Näin kuvaajalle jää enemmän aikaa käytettäväkseen linssin takana ja vähemmän tietokoneen ruudun edessä.

Lightroom 2.0 beta esittelee tulevan ohjelmistoversion uutuuksia kuten tuplamonitorituen ja uudistuneen kirjasto-modulin. Uusi smart collections -ominaisuus päivittää kuvakokoelmat automaattisesti valittujen kriteerien, kuten annetut tähdet tai avainsana, mukaan. Lightroom 2.0 tulee olemaan myös ensimmäinen Adoben ohjelmisto, joka tukee 64-bittisiä Mac OS X 10.5 Intel Mac -koneita sekä Microsoft Vista 64-bittistä käyttöjärjestelmää.

– Photoshop Lightroom 2.0 beta esittelee niitä parannuksia, joita ohjelmiston käyttäjät ovat 1.3-versioon toivoneet, sanoo Adoben Photoshop Lightroomin ja Camera Rawn tuotepäällikkö Tom Hogarty.

– Olemme innoissamme paitsi olemassa olevien asiakkaidemme, mutta myös suuren yleisön puolesta, sillä heillä kaikilla on nyt mahdollisuus päästä kokeilemaan Lightroom 2.0:n uusia ominaisuuksia.

Saatavuus

Maksuton 30-päivän beta-versio sekä Mac- että Windows-koneille löytyy osoitteesta http://www.labs.adobe.com/downloads. Lightroom 1.0 -ohjelmiston lisenssinhaltijoille betan testiaika on elokuun 2008 loppuun.

Lisätietoja www.labs.adobe.com/downloads.

Share: