Adobe julkisti Photoshop Elements 6 Mac-version

11.3.2008 13:45Uutiset » Ohjelmistot

Adobe Systems on julkistanut Adobe® Photoshop® Elements 6 -kuvankäsittely- ja videojulkaisuohjelmastaan Macintosh-version. Ohjelmistoversio on saatavilla keväällä, ja sen voi tilata ennakkoon Adobe Store -verkkokaupasta osoitteessa: www.adobe.com/go/buyphotoshop_elements_mac

Photoshop Elements 6 on helppokäyttöinen työkalu, joka sopii yhtä hyvin aloittelijalle kuin kokeneellekin harrastelijakuvaajalle. Adobe Systems Nordicin tuotespesialisti Fredrik Johannesson kertoo julkistuksesta seuraavasti:

– Olemme iloisia, että voimme tuoda markkinoille täysin uuden version Photoshop Elements -ohjelmasta. Uuden Mac-version kehitystyössä lupasimme ottaa askeleen eteenpäin, ja tehdä rutiininomaisista tehtävistä ja vaativista muokkaustöistä entistä yksinkertaisempia. Macintosh-version avulla käyttäjät voivat organisoida ja hakea kuvia nopeasti sekä hyödyntää rekisteröintimahdollisuuksia, joilla kuvaa voidaan jakaa luovasti monilla eri tavoilla.

Photoshop Elements -ohjelman uuden Photomerge®-teknologian avulla onnistuneiden ryhmäkuvien ottaminen helpottuu, kun kuvasarjan parhaat ilmeet voi yhdistää yhdeksi kuvaksi. Quick Selection Tool puolestaan nopeuttaa valitse ja muokkaa -toimintoa, joka nyt onnistuu yhdellä klikkauksella. Kolmella erilaisella rekisteröintivaihtoehdolla varustettu Photoshop Elements sopii aiempaa paremmin kaikentasoisille kuvankäsittelijöille, sillä käyttäjä voi valita tasoonsa sopivat asetukset.

Photoshop Elements 6 tarjoaa paljon luovia mahdollisuuksia kertoa tarinoita hauskoilla ja kiehtovilla tavoilla. Räätälöidyt pohjat antavat käyttäjille mahdollisuuden luoda esimerkiksi omia kortteja tai leikekirjoja. Käyttäjä voi polttaa nämä hetkessä cd- tai dvd-levylle ilman aiempaa kokemusta. Lisäksi ohjelman avulla kuvista voidaan tilata printtivedoksia tai luoda internetiin valokuvakansioita.

Hinta ja saatavuus

Adobe Photoshop Elements 6 -ohjelman Machintosh-versio toimii Leopard-käyttöjärjestelmässä (MAC OS X v 10.5) sekä aikaisemmissa Mac OS X -versioissa, alkaen 10.4.8-versiosta. Ohjelmistoversio on saatavilla keväällä, ja sen voi tilata ennakkoon Adobe Store -verkkokaupasta. Verollinen suositushinta on 90 euroa.
Lisätietoja www.adobe.com/go/buyphotoshop_elements_mac.

Share: