Adobe Flash Player 9:n uusi versio

14.12.2007 15:30Uutiset » Ohjelmistot

Adobe Systems on eilen julkistanut viimeisimmän päivityksen Adobe® Flash® Player 9 -ohjelmistosta olevan valmis ja saatavilla verkosta välittömästi. Uusi versio tukee H.264-standardia, joka on pohjana Blu-Ray®- ja HD-DVD®-formaateille.

Päivitys sisältää tuen tehokkaaseen AAC (HE-AAC) -audioformaattiin. Moniytimisillä prosessoreilla varustetuilla suorituskykyisillä laitteilla kuluttaja voi nyt helposti nauttia videosisältöjä.

Teknisesti korkealaatuista Flash-mediasisältöä voidaan jakaa työasemiin ja H.264-standardilla varustettuihin kuluttajalaitteisiin. Adobe Flash Player 9 -ohjelmiston voi ladata maksutta Adoben sivuilta osoitteessa: www.adobe.com/go/getflashplayer.

Adobe Flash Player -sisältöä voi katsoa ja kuunnella lähes 98 prosentilla nettipohjaisista työasemista sekä lukuisilla muilla laitteilla. Adobe laajentaa Flash-sisällön katsomisen perinteisestä nettiselaimesta myös muihin ympäristöihin. Sitä voidaan jakaa monipuolisesti eri laitteisiin, jolloin kuluttajat voivat nauttia videosisällöstä itse valitsemallaan mediasoittimella, kuten markkinoille tulevalla Adobe Media Playerilla. Kuluttajat voivat striimata myös itse tekemäänsä sisältöä, kuten kotivideota, kannettaviin laitteisiin.

Adobe Flash Player 9 -ohjelmisto on saatavilla välittömästi.
Lisätietoja www.adobe.com/go/getflashplayer.

Share: