Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Zünd leikkaa entistä automaattisemmin

29.2.2024 09:45Uutiset » Laitteet
Zündin robotilla toimiva töiden poimintajärjestelmä on esillä myös Sign, Print & Promotion messuilla. Kuva: Signprint/Anja Degerholm.

Digitaalista leikkaustekniikkaa kehittävä Zünd on lanseerannut uuden automaatiota edistävän laitteen. Undercam on lasilevyn alla toimiva kamerajärjestelmä, joka rekisteröi leikattavaksi tulevan levyn altapäin. Tämä mahdollistaa uuden levyn ottamisen tuotantoon samaan aikaan kun edellisen leikkaus on käynnissä.

Undercam-järjestelmä mahdollistaa tiedotteen mukaan puoliautomaattisen levyn syötön, työn tunnistamisen ja rekisteröinnin tuotantoprosessin ollessa käynnissä. Tämä säästää aikaa ja kustannuksia.

Zünd esittelee tätä järjestelmää Fespa-messuilla maaliskuussa Amsterdamissa. Siellä on esillä myös Zünd S3 -järjestelmä, joka on varustettu Robot PortaTable 130 robottikädellä. Sen avulla voidaan poimia leikkauspöydältä valmiita töitä ja siirtää niitä seuraavan työvaiheeseen. Tämä järjestelmä on esillä myös Sign, Print & Promotion messuilla maaliskuussa Helsingissä.

Zünd esittelee myös Cut Center 4 -ohjelmistoa, jolla hallitaan yrityksen leikkureita ja koko tuotantoprosessia. Täyteen automaatioon ja suuren volyymiin kehitetty iso leikkausjärjestelmä Q-line on sitten nähtävillä Drupa-messuilla touko-kesäkuussa Düsseldorfissa.

Array
Share: