Xeroxin iGen 5 -koneeseen pitkä arkki ja uusi väri

2.10.2019 12:44Uutiset » Laitteet
Uudella fluorisoivalla keltaisella voi toteuttaa erikoisefektejä. Kuva: Xerox.

Xerox on julkistanut kaksi uutta ominaisuutta iGen 5 -digipainokoneisiinsa. Optiona koneeseen tulee saamaan erityisen pitkän arkin painamismahdollisuuden. Arkki voi olla pituudeltaan 35 tuumaa (88,9 cm) ja se lisää koneen tuottavuutta 25 prosenttia.

Uusi optio on myös fluorisoiva kuiva keltainen väri. Sitä voi käyttää iGen 5:n viidennessä väriasemassa. Lisäväriaseman muuta värioptiot ovat oranssi, vihreä, sininen, valkoinen ja kirkas lakka.

– Nämä uudet ominaisuudet on suunniteltu lisäämään nykyisten iGen 5 -asiakkaidemme tuotannon monipuolisuutta, tuottavuutta ja skaalautuvuutta. Yhdessä ne tekevät tästä painokoneesta markkinoiden monipuolisimman digitaalisen arkkipainokoneen, sanoo Tracey Koziol, senior vice president of Global Offerings, Xerox.

Uudet ominaisuudet mahdollistavat esimerkiksi isompien esitteiden, kirjojen kansien ja bannereiden tuotannon. Värivalikoiman kasvaminen mahdollistaa uusien efektien tuottamisen. Fluorisoivaa väriä voidaan käyttää esimerkiksi turvaominaisuuden liittämisessä painotuotteeseen.

Xeroxin tarjoamat uudet ominaisuudet saivat kaksi Association for Print Technologies -järjestön jakamaa ‘RED HOT Technology’ -palkintoa USA:ssa. Uudet ominaisuudet ovat kaupallisesti saatavilla Amerikan ulkopuolella vuoden 2019 viimeisellä neljänneksellä.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: